Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA SOROPTIMISTIDE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA SOROPTIMISTIDE KLUBI kohta arvamuslugu!"

TALLINNA SOROPTIMISTIDE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Soroptimistide Klubi loodi Tallinnas 08.05.1992.a. ja tähistasime oma 29 aastapäeva. 2022 aastal istutasime 30 aasta sünnipäeva puhul

Kadrioru parki puu. Tallinna Soroptimistide Klubi edendab rahvusvahelist soroptimistide liikumist Eestis. Üldine info soroptimismist on leitav www.soroptimistinternational.org leheküljelt. Soroptimism on ülemaailmne klubiline liikumine, mis ühendab aktiivseid, omal alal edukaid naisi erinevatel elualadel. MTÜ Tallinna Soroptimistide Klubi tegeleb heategevusega ja klubi liikmete enesetäiendamisega, laekumised on liikmete igakuised laekumised klubi maksude näol või ürituste korraldamisega teenitud tulu. Põhikuludeks on aastamaks föderatsioonile ja panga teenustasud. Toetasime võimalusel vähe kindlustatud perede lapsi spordi-ja huviringi maksude tasumisel. 2018.a. taotlesime Action Fondist naiste vägivalla toetamiseks vahendeid. Seoses sellega algas koostöö MTÜ Eluliin'ga ja 2019 a toetasime Eluliini telefoni teenuste kulude kompenseerimist. 2020 aastal toetasime Eesti Vähiliitu. Eesmärk oli aidata mammograafiabussile 3D mammograafi soetamist.

2021.a. toetasime SA Kuressaare Haigla PAI-projekti. Laekunud vahenditest osteti kinkekaarte Eesti tublidele med. ja hooldusõdedele, kes vapralt abistasid koroona haigeid.

2022.aastal toetasime MTÜ Ukraina Kultuurikeskust.

13.09.2022 otsustasime lõpetada Tallinna Soroptimistide KLubi tegevuse ja alustasime likvideerimise protsessi.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.